STILTE VOOR DE STORM

Stilte voor de storm kunnen we deze periode wel noemen.
De zogenaamde versoepelingen en men leefde nog lang en gelukkig…

Helaas zien er velen dit zo, maar gelukkig zijn er ook veel “wakkeren”. Echt, er komt meer en meer aan. En er komt ook meer bij. Neem bijvoorbeeld de ernstige situatie nu in Oekraïne. Terwijl iedereen die kant op kijkt, drukken de dwazen uit Den Haag snel hun plannen door. Bijvoorbeeld 3G op de werkvloer en de European Digital Identity doorvoeren. Je BSN, je vingerafdruk, je ogen en je banksaldo gaat de EU aan elkaar koppelen. Totale controle. Enverplichtte vaccinatie!

September 2020 startte Nederland in Verzet met de eerste demonstratie op het Museumplein in Amsterdam. Ruim 1,5 jaar strijdt NIV in en voor Nederland. Opgeven is geen optie! Nederland in Verzet stopt pas als kabinet-Rutte IV is opgestapt en NOOIT meer terug komt. Inclusief al haar belachelijke niet werkende maatregelen. Al 1,5 jaar zijn we massa aan het opbouwen en NU gaan wij doorpakken. Volgende week start onze Europa site. Naast de focus op Mark Rutte gaat de focus nu ook echt op Klaus Swaab en de ondemocratische invloed van het World Economic Forum. NO GREAT RESET! Een week later start ons project WE ARE THE WORLD.

Augustus 2021 startte Nederland in Verzet het project Samen voor Nederland. Inmiddels hebben zich daarbij ruim 80 organisaties aangesloten. Nu de basis gelegd is en Samen voor Nederland ook doordendert (6 maart in Den Haag) kunne we onze focus weer verleggen naar ons volgende project. De komende weken zullen we jullie daar uiteraard, middels onze nieuwsbrief, van op de hoogte brengen. Nog niet aangemeld?! Doe dit dan nu gelijk even!

De afgelopen weken heeft vrijwilligersteam Nederland in Verzet zich ook weer versterkt middels de website. Extra producten zijn ingekocht en de nieuwe zomer T-shirtlijn staat online. Ook het XXL pakket No Great Reset bleek een goede greep. Een combi pakket van posters en stickers doet het erg goed met zicht op de aankomende verkiezingen.