Nieuwsbrief 29 april 2022

Minder bezocht dan gewenst, maar de demonstratie van Nederland in Verzet bleek toch succesvol. Met als beloning een mooie reportage bij Ongehoord Nederland op NPO3.

 1 mei demonstratie - Samen voor NederlandInformatieavond

Op dinsdag 10 mei 2022 organiseert Nederland in Verzet een inspraak en informatieavond. Op demonstratiedagen is er weinig tijd voor een goed gesprek. Velen gooien alles eruit op social media. Door er online van alles uit te gooien word je al snel als toetsenbordheld neergezet. In deze tijdelijke rust periode is het mooi om eens op een andere manier met elkaar in gesprek te gaan. Hoe nu verder? En wat te doen als…?

Er is slechts plaats voor 75 personen. Graag per mail aanmelden. Bij uw bevestiging ontvangt u ook de exacte locatie in Leersum. Er is geen vrije inloop op deze avond, alleen geregistreerden.

Entree is gratis, koffie en thee ook. Wij heten u welkom en zullen praten over de afgelopen periode, de huidige situatie én de toekomst.

Één van de punten die we bespreekbaar zullen maken is de communicatie. Het blokkeren van waarheden op Facebook maakt het er niet makkelijker op. Persoonlijk zit ik nu al op een blokkade van 90 dagen. Omdat ik een andere mening heb en naar mijn inzicht gewoon de waarheid vertel.
Op ons telegram kanaal kunnen we iets meer plaatsen zonder geblokkeerd te worden.

Bezoek ons Telegram kanaal hier

Uiteraard hebben we ook Instagram maar dat is net zo zwaar gecensureerd als Facebook.

Bekijk ons Instagram hier

Helemaal nieuw is ons YouTube kanaal. Interviews met gelijkgestemden. Dit op een iets makkelijkere losse manier gepresenteerd. Inmiddels staan o.a. Bryan Roy, Bas Filippini & Laurens Lindeman al online. Word nu gratis lid van ons kanaal 


Tot slot en bijna vanzelfsprekend ook Twitter

Onze website inclusief Nieuwsbrief en al deze linkjes houdt ons voorlopig nog in contact met elkaar. Zolang wij nog over internet beschikken… tja, hoe dan verder? Daar praten we dinsdagavond 10 mei over !

Dank voor de eventuele aanschaf van onze merchandise en uiteraard ook dank voor uw donaties.
Hiermee kunnen wij weer de kosten van het verzet dekken, zoals podia, geluidsversterking, toiletten, promotie, website, e-mailprogramma, etc, etc...
Vrijwilligers team Nederland in Verzet strijdt daar waar mogelijk voor uw en onze vrijheid 💪🏻

Tot binnenkort!

Nederlandinverzet.com