Nieuwsbrief 26 mei 2022

Nieuwsbrief 26 mei 2022

EEN TERUGBLIK

September 2018 demonstreerde we op het Museumplein in Amsterdam voor het behoud van het o.a. het Slotervaart ziekenhuis. Diverse ziekenhuizen werden alsnog gesloten. 8 jaar wanbeleid kabinet Rutte.

In september 2020 stond Nederland in verzet weer op het Museumplein. 10 jaar wanbeleid kabinet Rutte.

2021

De demonstratie van 17 januari 2021 werd door burgemeester Valsema van Amsterdam verboden en men besloot op persoonlijke titel te gaan koffie drinken. Het verzet bleef groeien en groeien. Door en met jullie steun zijn we door blijven gaan. Na Amsterdam kwam Rotterdam, Arnhem, Maastricht, Apeldoorn, Eindhoven, Nijmegen, Utrecht, Den Haag en nog veel meer plaatsen. Vele vredes marsen voor menselijke verbinding. Vanaf september 2021 kwam naast Nederland in Verzet ook Samen voor Nederland. Op z’n hoogtepunt 84 organisaties met 1 doel 1 taak: massa creëren. Als initiatiefnemer ben ik super trots op dit samenwerkingsverband. En toch blijft iedere partij baas in eigen huis. De media werd wederom ingezet om ons te slopen. “Jodensterren, de galg, Prinsenvlaggen, alles werd ingezet om het verzet in een kwaad daglicht te zetten. Wij continueerden de strijd. Dit kon alleen met jullie hulp! Podia, geluid, toiletten, reclame campagnes. Door jullie donaties draaide en draait alles door. Onze dank daarvoor. Hoe triest dan ook maar wij vragen jullie dat, indien mogelijk, ook te blijven doen. Websites, mail abonnementen voor nieuwsbrieven, promo acties etc etc. Doneeractie.nl & GoFund verwijderde ons. Wij passen niet in hun beleid. Het overheidsbeleid bedoelen ze. Transacties kunnen alleen nog via de website Nederlandinverzet.com. De overheid zet al z’n troeven in om ons dwars te zitten maar wij gaan door. We worden groter, we moeten doorgaan en blijven groeien.

DANK! 

Strijders, ook jullie aanwezigheid  was groots! Meer dan 50.000 mensen op 5 september door de straten van Amsterdam. Wellicht meer… Op 3 oktober zelfs een live uitzending van Blckbx.TV

2 januari 2022 werd een speciale dag. Voor het eerst braken we in Amsterdam door de politie linies heen. Het voelde alsof we de weg naar onze vrijheid gevonden hadden. De beelden gingen de hele wereld over. Er werd over gesproken in het Europese parlement en binnen de Verenigde Naties.

16 januari 2022, 11 jaar wanbeleid kabinet Rutte. Vanuit 3 locaties benaderen we het Museumplein. Wij zijn de spin in hun web. Wederom een grootse dag. Massaal bereikt elke stroom het Museumplein. Het politie verzet was gebroken. 

Begin januari 2022 ontstond ook het nationaal protest. Meer dan 100 kleinere protesten per week door heel Nederland. Van Groningen tot Maastricht en alles wat er maar tussen ligt. Weken lang hebben alle dappere strijders dit volgehouden. Chapeau!

VOORJAAR 2022

De gemeenteraadsverkiezingen naderen en Nederland mag tijdelijk versoepelen. Tijd om te herstellen, bij te komen, opladen, want de strijd is nog lang niet gestreden. Alles tot op heden was slechts warm lopen. The European ID, the social credit system en een EU vaccinatieplicht zitten eraan te komen. En wat nog meer… Een financiële reset? De strijd zal nog steviger worden. Maar ons voordeel is dat er inmiddels meer en meer mensen ontwaken. Meer en meer mensen die inzien: “HET KLOPT NIET”. Alleen samen krijgen we de overheid onder controle! En wij gaan winnen! Wij gaan ervoor zorgen dat dit wanbeleid gaat stoppen! Rutte & Kaag uit Den Haag. Nexit. En No European ID. Welke bijdrage dan ook (op het strijdtoneel, financieel, achter uw toetsenbord of als discussiepartner) uw bijdrage geeft ons kracht. Vrijwilligers team Nederland in Verzet is trots op zo’n achterban. Samen voor Nederland is trots op zo’n achterban. In de zomermaanden draaien we 1x per maand op de automatische piloot door. We zijn klaar voor de strijd die in het najaar van 2022 weer zal starten.

BOEREN & BURGERS!

Op 5 juni 2022 demonstreren we in Leeuwarden. De boeren steunde ons, wij gaan de boeren steunen! 

NO FAMERS NO FOOD!

Ook alle eerder genoemde ellende zullen bespreekbaar gemaakt worden. Uiteraard zullen wij ook de inmiddels al 1675 verdwenen toeslagen kinderen niet vergeten onder de aandacht te brengen. Bij het verzet gaat niets de doofpot in! Komt allen zondag 5 juni 2022 naar Leeuwarden. 
De Roverheid blijft de teugels aantrekken en wij moeten weer massaal de straat opgaan én blijven. De straat op om te strijden voor de toekomst van jezelf, je kinderen en/of kleinkinderen. 
Kom op het juiste moment uit je zomer slaap. Wacht niet tot het te laat is! Opgeven is geen optie.

IN DE MEDIA

De uitzendingen van Filemon op NPO3 hebben in de huiskamers in Nederland ons wakkere beeld laten zien. (O.a Flavio, Max, Camilla, Michel & Katja). Hopelijk hebben we, ondanks de gebruikelijke ondertoon van de publieke omroep, toch weer nieuwe strijders weten te enthousiasmeren om zich aan te sluiten. Overigens is het ons niet alleen om alle verschijnselen rondom Cov.19 te doen, het gaat om veel meer: de toekomst van Nederland.

Vrijwilligers team Nederland in Verzet strijdt daar waar mogelijk voor uw en onze vrijheid 💪🏻

Tot snel. Tot 5 juni!