Nieuwsbrief 24 oktober 2022

Nieuwsbrief 24 oktober 2022

DE 5-DAAGSE BLACK-OUT

Nederland in Verzet sloot aan bij de actie van “het andere nieuws” en ging op 17 oktober j.l. op zwart. 5 dagen geen social media, niet tanken, niet naar de supermarkt, niet pinnen, geen licht, gewoon vrijwillig even “eruit stappen”. Eruit stappen om eens te kijken hoe het zou zijn als de echte black out komt en hoe daarmee om te gaan. Vooraf was al duidelijk dat het geen groot landelijk succes zou worden. Bijna iedereen had wel een reden om niet, of niet volledig, aan te haken maar wij zetten door. Zondag 16 oktober 2022 om 23.59u. Wij zijn er klaar voor. Tank vol. Eten genoeg in huis. Kom maar op! Alleen whatsapp bleef werk gerelateerd in functie. Maandag 17 oktober werd een heerlijke dag. Totaal anders dan dinsdag 18 oktober, de dag dat ik een kaarsje meer uit mocht blazen. Daar waar normaal de socials en app ontploften met felicitaties was het nu vooral de aandacht rondom David Icke wat de klok sloeg. Niet normaal! Dan is het wel wennen dat je “even” geen social media meer hebt. Gelukkig was er een moderator aangesteld om de socials voor Samen voor Nederland bij te houden en deze moderator kon dan ook vol aan de bak. Vrijdag werd echter kritiek. Ik had erop gerekend het met een volle tank te kunnen redden maar dat ging dus niet. Dan maar één afspraak omzetten. Het gaf weer wat meer privé tijd. Op zaterdag 22 oktober ging ik, en enkelen met mij, weer “aan”. Het klinkt raar, maar ook best lekker. Maar toch heb ik besloten heel veel back to basic terug te halen. Wat heb ik geleerd? Zuiniger leven met alles. Je hebt geen idee hoe vaak je op de lichtknop drukt, maar als de lampen eruit gedraaid zijn doet ie het niet.. En tevreden zijn met wat je hebt! 0.0% drang naar de supermarkt gehad. Geweldig. Het was een experiment. Een geslaagd experiment. Voor mezelf, want nog geen 1% van de bevolking sloot aan, dus effect had het niet. Besef wel en ook dat is wat waard. En de kachel? Die is vanaf april 2022 nog niet aan geweest. Een vervolg? Zeker! In januari 2023 weer. Heerlijk, maar ik zal jullie er dan niet verder mee lastig vallen.

DE STATUS MOTIE VAN WANTROUWEN

Inmiddels is duidelijk dat ruim 80% van de Nederlandse bevolking geen vertrouwen meer heeft in het huidige kabinet. 100.000 handtekeningen ophalen om een afzettingsprocedure in werking te kunnen zetten zou dus niet zo moeilijk moeten zijn. Na de black out van 5 dagen was ik heel nieuwsgierig. Maar wat een deceptie! Na drie weken zijn er nog geen 20.000 getekende moties binnen. Bizar. Woorden schieten tekort. Nog één week zal ik de actie door laten lopen, maar ik verwacht zeker geen wonderen. Het is niet anders…

IS NEDERLAND MURW GEBEUKT?

Daar waar in 2021 bijna elk weekend wel ergens een grote demonstratie plaats vond, is het op dit moment bijzonder stil. Police 4 Freedom, Vrouwen voor Vrijheid, World Wide Demonstration, het is stilletjes. Vorige maand stond Nederland in Verzet nog wel in een drijfnat Den Haag. Zondag 6 novemberstaat Samen voor Nederland op de Dam in Amsterdam maar verder… De ellende is nog nooit zo groot geweest, maar de motivatie is ver te zoeken. In alles. Doodzonde. Teveel verdeeldheid? Murw gebeukt? Ik blijf zeggen dat opgeven geen optie is maar wat moet er in godsnaam gebeuren om tot een totale opstand te komen. Het roer moet om…

DAVID ICKE OP DE DAM

Heel Nederland spreekt erover. Is dat dan het lichtpunt? Het framen van MSM, het CIDI en zelfs van politici deed Nederland op z'n grondvesten trillen. De affaire “joden-ster” werd overtroffen. Nog nooit kwamen er zoveel pers aanvragen binnen, binnen 48 uur. Van de EO tot Al-Jazeera. NPO 1+2+3. RTL, NOS en SBS6. Parool, Telegraaf, AD, Trouw, Volkskrant en meer… Hals over kop werd er een interview geregeld met David Icke. Vrijdag 21 oktober j.l. sprak David Icke in een live stream met Mordechai Krispijn. De conclusie is zoals verwacht: David Icke ontkent de Holocaust niet. David Icke is geen Joden hater. Na het interview verzond Samen voor Nederland een persbericht inclusief de link ven het interview. Maar vonden we dit ook terug op MSM? Nee natuurlijk niet! Reageerde het CIDI? Nee natuurlijk niet! DIT IS NEDERLAND !!!

Zondag 6 november 2022 spreekt David Icke dus “gewoon” op de Dam in Amsterdam. Met mega veel media aandacht. Dat dan weer wel. Men zal klaar staan op het hoofd van David Icke dan wel het hoofd van Samen voor Nederland op het hakblok te leggen. Maar nee, om op verzoek van Vemke Valsema in te gaan om de komst van David te annuleren gaat veel te ver. Vrijheid van meningsuiting staat hoog in het vaandel toch Vemke Valsema? Daarom gaat Samen voor Nederland ook door. En wellicht dat de komst van David Icke het verdeelde, murw gebeukte Nederlandse volk weer tot leven doet doen komen.