Nieuwsbrief 15 augustus 2022

Nieuwsbrief 15 augustus 2022

Nederland geniet van z'n laatste zomerse vrije dagen. Daar waar sommigen nog van 2 weken vakantie genieten moeten anderen alweer bijna naar school. Duty calls. Ook politiek Den Haag moet weer aan de bak. 6 september om precies te zijn maar velen zijn achter de schermen alweer begonnen. Tijd voor het volk om op te staan.

4 SEPTEMBER 2022.

5 september 2021 startte organisatie Samen voor Nederland met demonstreren. Demonstreren tegen het wanbeleid van kabinet Rutte. Regime Rutte. Ruim 70 organisaties kwamen samen op de Dam in Amsterdam. De schattingen liepen uiteen van 25.000-250.000 bezoekers. Een officieel tellingen bureau heeft inmiddels, na het bestuderen van beelden, in samenwerking met de gemeente Amsterdam, uitgerekend dat er die dag 79.000 wakkeren opstonden en meeliepen. 4 september 2022 staat organisatie Samen voor Nederland weer op de Dam in Amsterdam. Uiteraard is initiatiefnemer van Samen voor Nederland, Nederland in Verzet, daar ook bij. Nederland moet blijven opstaan tegen dit Regime. U komt toch ook? Eendracht maakt macht.

HULP VOOR 18 SEPTEMBER 2022

18 september 2022 gaat Nederland in Verzet naar Den Haag. Twee dagen voor Prinsjesdag. Al jaar en dag wordt op deze dag het wanbeleid voor het volgende jaar gepresenteerd. Nederland in Verzet wil 18 september groots in opstand! In opstand komen tegen 12 jaar wanbeleid, in opstand komen voor onze vrijheid. In opstand komen moet want het gaat al een langere tijd goed fout! We kennen allemaal de geschiedenis van Regime Rutte maar er komt meer aan. En er komen herhalingen aan. Vaccinazi's, mondkapjes, de QR code en wellicht ook weer een lockdown. Een Europees ID met daaraan je vaccinazi gegevens gekoppeld, je bankgegevens en later ook je CO2 budget. Je kunt bijvoorbeeld zonder vaccinazi nu al Amerika en/of Canada niet meer in. Isolatie om totale controle te creëren. En Barbara Baarsma van de Rabobank sprak al over het CO2 budget. 1675 verdwenen kinderen, een stikstof hoax en een tekort aan voedselbanken als gevolg van wanbeleid. Het zijn slechts enkele punten van een lange lijst waar wij 18 september voor staan. Zie voor vele andere punten de flyer hieronder.

SAMEN STERK 💪🏻

Een sponsor meldde zich aan en doneerde een startbudget voor een grootse landelijke campagne. Dit bedrag is aangemeld bij Geef.nl op de doneeractie die speciaal voor deze dag is aangemaakt. Een plakcampagne in 10 grote steden is ingekocht. De posters zullen de 1e week september 2022 geplakt worden. Inmiddels zijn er al 15.000 a5 flyers besteld en via Nederlandinverzet.com gratis aangeboden. Ook zijn er al bijna 5000 a3 posters in omloop via de site. Alles willen we uit de kast trekken om 18 september 2022 groots te kunnen presenteren. Zo staan er ook offertes uit voor reclame vliegtuigjes. We hopen budget én toestemming te krijgen om 4 september 2022 boven de Dam in Amsterdam en boven het druk bezochte Formule 1 circuit in Zandvoort te mogen vliegen. Een optie is ook nog de kwalificatiedag F1 op 3 september. Op “nine eleven, u weet wel” willen wij de kuststrook gebruiken voor promotie. Een vlucht van Ijmuiden tot Zeeland. Ook vliegroutes in het binnenland behoort tot de mogelijkheden. Alles afhankelijk van toestemming én budget. Wij vragen u dan ook om uw steun. Steun daar waar mogelijk. Een donatie om de promo acties te kunnen vergroten of een bestelling op de website om flyers en posters gratis te kunnen verspreiden.

18 september 2022.

12 jaar aangekondigd wanbeleid.

DIT MOET STOPPEN!

Ga naar: Nederlandinverzet.com