Nieuwsbrief 14 april 2022

De eerste dagen van april zijn alweer voorbij. Nederland kabbelt rustig door. De nieuwe merchandise lijn voor Samen voor Nederland is klaar (ZIE HIER), een treinstoring verhinderde demonstranten naar Nijmegen af te reizen. De demonstratie aldaar werd op de automatische piloot gelopen. Willem Engel werd wederom aangehouden en weer vrijgelaten. Hugo de Jonge blijft gewoon onderdeel van het WEF kabinet ondanks appjes gate. En de jongeren, de toekomst, demonstreerden op de Dam in Amsterdam. Vrolijk Pasen 2022 komt eraan. Eieren zoeken en schilderen. Lachen en genieten. Vooral niet aan de zware toekomst denken. Na Goede Vrijdag, stille zaterdag en 1e paasdag is het mooi geweest! Nederland in Verzet hoopt alle ontwakende en wakkere Nederlanders op 2e paasdag uit het voortkabbelen te trekken! De overheid gaat verder met de uitrol van de WEF plannen, dus WIJ moeten ook in actie blijven! KOM / BLIJF DAAROM IN OPSTAND!Maandag 18 april, 2e paasdag biedt Nederland in Verzet jullie een totaal pakket van 12.00u - 17.00u.

12.00u start het verzamelen op de Dam.

12.30u - 13.00u speeches en aangepaste muziek vanaf een podium.

13.00u start de vredesmars. Een route van bijna 6km langs o.a. de Nieuwmarkt, het Spui en het Rembrandtplein. Na zo’n 1,5 uur eindigen wij op het Museumplein. Ook daar een podium.

15.00u - 16.00u zullen er opnieuw speeches plaatsvinden en zal er aangepaste muziek te horen zijn.

16.00u - 17.00u Geen speeches meer en iets vrijere muziek.

In dit uur vieren we het leven om daarna de draad weer op te pakken. Onze strijd tegen de overheid. No Great Reset. Geen 2G op de werkvloer. No Digital European ID. Geen vaccinatie plicht. Geen WEF. Op naar nieuwe eerlijke verkiezingen. Rutte & Kaag uit Den Haag. Op zoek naar een nieuwe eerlijke open overheid.STOP HET SCHWABINET op 18/4 word mede mogelijk gemaakt door het Nederland in Verzet vrijwilligers team.De poster met Klaus Schwab hebben wij door heel Amsterdam laten plakken.Podium en geluid is geregeld.Door uw donaties en/of aankoop merchandise kunnen wij onze strijd blijven voeren.
Onze dank daarvoor.