Het was me het weekje wel…

Het was me het weekje wel…

HET WAS ME HET WEEKJE WEL…

De mededeling vorige week dat Nederland in Verzet in aangepaste vorm aan zou sluiten bij de actie “Het land moet plat” van het andere nieuws, sloeg in als een bom. Nog nooit ontvingen wij zoveel reacties op ons schrijven. Positief en negatief. Beide zijn welkom. Mooi om met elkaar in gesprek te kunnen gaan. We hopen echter niet elke week zo'n inbox vol te krijgen want het nam zeer veel tijd in beslag, maar ook dit hoort er soms bij. Ook plaatsten we de oproep op Fakebook. Ook hier veel reacties. Men wil aansluiten, men begrijpt het nut niet, men wil meer info, men ziet beren op de weg en ja men zag ook spoken. Het is echt goed om dit gesprek al gehad te hebben. Snel werd namelijk duidelijk dat velen er nog helemaal niet aan denken. En/of niet aan toe zijn. Niemand is eraan toe, maar het is wel een situatie die zou kunnen ontstaan. Naast het feit dat wij er het nut van inzien, zien we het ook als een oefening. En dan doen we lang nog niet alles wat er zou ontstaan bij een eventuele echte “total black-out”. Het leren omgaan met, of beter gezegd zonder, is voor ons reden één om aan te sluiten bij de actie van het andere nieuws. Back to basic. Zijn we goed voorbereid? Reden twee is dat we de actie van het andere nieuws willen steunen. Dit de hoop dat velen zullen volgen. Een soort van landelijke oefening. Reden drie is het feit dat het ook nog eens een bezuiniging oplevert.

MOTIE VAN WANTROUWEN VAN HET VOLK

Maandag 17 oktober 2022 om 00.00 uur zullen wij op al onze socials offline gaan. Geen Fakebook. Geen Instagram. Geen Telegram. Geen Twitter. 5 dagen niet naar een tankstation. Niet meer naar de supermarkt. Geen banktransacties. Geen TV. Geen verwarming. Geen licht. Even een ander leven. Zaterdag 22 oktober zullen wij ons weer melden. De stand van de motie van wantrouwen is op dit moment naar ons idee tegenvallend. Heel Nederland klaagt en er zijn pas 18.344 getekende moties binnen. Hoe erg moet de situatie dan zijn wil je je handtekening gaan zetten om te trachten Regime Rutte weg te sturen? Of heb je je overgegeven? Heeft het Regime je dan echt murw gebeukt? Kom in opstand en teken! Opgeven is geen optie! En heb je getekend? Deel. Verspreid het als een olievlek. Wel zijn er inmiddels al 18 vrijwilligers op pad met ieder 100 formulieren om fysieke handtekeningen op te halen. Wij versturen deze per 100 kosteloos. Wil ook jij vrijwilliger worden, mail dan MOTIE VRIJWILLIGER naar michel@nederlandinverzet.com. Demonstreren, procederen, infiltreren. De motie van wantrouwen van het volk valt onder de noemer procederen. Eerst massa ophalen (100.000 handtekeningen) en dan een afzettingsprocedure in werking zetten. Gelukkig zijn wij (Nederland in Verzet en alle motie tekenaars) niet de enige die procederen tegen Regime Rutte. Er lopen inmiddels honderden procedures, op allerlei gebieden. Eens zal het sneeuwbaleffect in werking treden!

https://nederlandinverzet.com/pages/motie-van-wantrouwen

POLITIEK

Demonstreren, procederen, infiltreren. Ik schreef het hierboven al. Demonstreren tegen Regime Rutte doen we nu al ruim 2 jaar. De procedures tegen het Regime zijn de laatste jaren explosief toegenomen. Dan blijft over infiltreren. Infiltreren in de politiek. April 2022 sprak ik onverwacht de woorden uit bij PowNed: “als het moet stap ik de politiek in”. Afgelopen zaterdag stond er een interview in de andere krant met mij. De politieke ambities van Michel Reijinga. Geloof ik in de politiek? Nee. Heb ik zin in de politiek? Nee. En daar is het woord infiltreren. Infiltreren moet! We hebben inmiddels het geluk enkele pionnen in diverse gemeenteraden te hebben. Ook verwachten wij enkele pionnen tijdens de Provinciale Staten verkiezingen binnen te kunnen krijgen. Door op deze manier te infiltreren komen we bij informatie die we normaal nooit te zien krijgen. Door op deze manier te infiltreren volgen we trajecten waar we normaal nooit zicht op hebben. De afgelopen maanden ben ik op ontdekkingsreis geweest om te kijken wat mijn aandeel in dit verhaal zou kunnen zijn. Ik heb formeel en informeel met diverse partijen gesproken. 37 partijen namen deel aan de landelijke verkiezingen van maart 2021. Veel te veel naar mijn idee maar die ene kan er ook nog wel bij. Op dit moment zijn er dan ook gesprekken gaande om een nieuwe partij op te starten. Waarom een nieuwe als er enkele partijen zijn die best goede alternatieven bieden? Best goede is voor mij het net niet. We gaan voor het beste! Jaren geleden zei de voorzitter van de Albert Cuyp Belangen vereniging tegen mij: “Michel als jij het beter weet moet jij op mijn stoel komen zitten” en zo geschiedde. Ik nam plaats in het bestuur en enkele maanden later haalden wij het journaal. De Albert Cuyp stond op Hemelvaart in de top-3 van best bezochte evenementen. Ik weet het, ik ben eigenwijs. Ik ben anders. Ik denk anders. Ik doe anders. Maar alles in het algemeen belang. Make Holland great again. Ik wil de huidige situatie niet als toekomst voor mijn kinderen en/of kleinkinderen. En dus ook niet voor uw kinderen en/of kleinkinderen. Ik ben het leugenachtige alzheimer gedrag van Regime Rutte spuugzat. Dan maar de politiek in! Ik offer me op. Het is niet anders. Maar Ciske de Rat in de politiek gaat een verandering teweeg brengen. Geen moeilijke woorden. Straattaal in de 2e kamer. Dan niet de straattaal van 2022 maar wel de straattaal uit mijn tijd, de jaren 90. Het is nog lang niet zover, maar ik hoop op jullie steun! De partij van en voor het volk, al zal dat niet de partijnaam zijn.

HOODIES EN SWEATERS

De winter staat voor de deur. De tijd van t-shirts zit erop. Tijd voor vernieuwing. “Het klopt niet” en “wij zijn de leugens zat” waren onze slogans van afgelopen winter. We hebben ons best gedaan om ook voor aankomende winter weer een mooie collectie te kunnen presenteren. De gehele netto opbrengst van de merchandise verkoop en de opbrengst van de donaties komt ten goede aan het verzet. Nederland in Verzet werkt met uitsluitend vrijwilligers. Klik op de link hieronder voor de geheel nieuwe collectie

https://nederlandinverzet.com/collections/all

Blijf sterk, blijf lief voor elkaar.