HET LAND GAAT PLAT

HET LAND GAAT PLAT

Ik schrok niet eens van de mededeling in hetanderenieuws.nl. Om eerlijk te zijn zit ik erop te wachten. We hebben allemaal al van alles ondernomen maar we moeten dit soort acties blijven opzetten. Opgeven is geen optie. Maar zo'n actie als deze openbaar en zo in m'n telefoon geschoten vond ik toch wel wat. Goed bezig! Snel volgde er bij Nederland in Verzet overleg. Stilletjes aansluiten of mee boosten. BOOSTEN NATUURLIJK! Zal het lukken? Zal het helpen? Geen idee. Maar elke kans moeten we benutten kwam voor de zoveelste keer uit ons overleg. Maar we willen er zelf onze eigen nuance in aanbrengen. Dit omdat we niet weten wat het effect zal zijn.

Maandag 17 oktober 2022 gaat Nederland in Verzet om 00.00 uur op zwart. Fakebook, Instagram, Twitter en Telegram. Niet tanken, niet naar de supermarkt, geen banktransacties. Geen licht, geen tv, geen verwarming. Nederland in Verzet gaat dit 5 dagen volhouden. Zaterdag 22 oktober 2022 om 00.00 uur zetten we onze socials weer open. Zaterdag 22 oktober gaan we weer tanken en naar de supermarkt. Waarom  maar 5 dagen Nederland in Verzet? Na 5 dagen willen we uitzoeken hoeveel mensen hieraan mee hebben gedaan. Dit is niet exact uit te zoeken maar we hopen wel een indicatie te vinden. Indien 1% van de bevolking mee, of zo goed als mee zou doen, maakt dit niet veel indruk. Boven de 5% gaat het de economie raken, gaat het systeem raken. Maar ja, gaat 5% van de bevolking mee doen? Wij vrezen van niet, maar we vinden het de moeite waard om het te proberen. Indien het een succes blijkt te zijn stellen wij voor maandag 24 oktober 2022 wederom 5 dagen “offline” te gaan. Indien dit weer een succes blijkt te zijn dan stel ik voor om op 31 oktober 2022 om 00.00 uur zo lang mogelijk “totaal offline” te gaan. Het systeem waarin we zitten in z'n geheel en zo lang mogelijk te verlaten. En voedsel? Voedsel koop je bij de boer of sla je vooraf in. Doe ook jij mee?

MOTIE VAN WANTROUWEN

Afgelopen maandag startte Nederland in Verzet “De motie van wantrouwen van het volk”. Inmiddels hebben we 13.899 handtekeningen binnen. Een mooi aantal binnen 5 dagen maar dit moeten er veel en veel meer worden. Gelukkig zijn de reacties erg positief. Een groep vrijwilligers meldde zich aan en wil fysieke handtekeningen op gaan halen. Markten, demonstraties, winkelcentra. Na het weekend zullen wij de eerste fysieke formulieren per 100 naar de vrijwilligers versturen. Wil ook jij je hiervoor aanmelden? Mail MOTIE VRIJWILLIGER naar michel@nederlandinverzet.com Maar online het verhaal inclusief link delen kan natuurlijk ook. Het liefst met een eigen verhaal erbij. Iedereen denkt er anders over en kijkt er anders naar. Ook kun je de link naar je contacten mailen/appen. Elke vorm van hulp is welkom. Bij 100.000 handtekeningen zetten we onze advocaat dan wel advocaten in. Iedereen, die zich aangemeld heeft, ontvangt dan per mail een steunverklaring. Simpel gezegd procedeer je dan mee tegen kabinet Rutte. Dit is voor iedereen die zich aangemeld heeft kosteloos. Nederland in Verzet neemt deze kosten op zich. Net als de andere nieuws actie “het land moet plat” zien we ook de motie van wantrouwen van het volk als een kans die we moeten benutten. We moeten alles doen wat in ons vermogen ligt om Regime Rutte te doen opstappen!

https://nederlandinverzet.com/pages/motie-van-wantrouwen

FIJN WEEKEND