Het goede doel

Het goede doel

Nederland in verzet strijdt voor onze vrijheid. Voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen. Demonstreren, procederen, infiltreren. Elke euro donaties of netto winst merchandise word aan het verzet besteed. Maar nu, in combinatie met onze Black Friday acties maken we een uitstapje. Wij gaan “de minima van Camilla” steunen.

Wie is Camilla?

Camilla van der Burgt is een zeer actieve tante uit Emmen. Naast het feit dat ze veelvuldig spreekt op podia van Nederland in Verzet en Samen voor Nederland verzorgt Camilla ook de minima van Emmen en omstreken. Voedsel, dekens, kleding etc. Maar ook alternatieve uitjes regelt Camilla. Elke dag kookt ze voor de minima die het zelf niet meer redden. Nu gaan wij “haar minima” steunen. #samensterk Zie hieronder de link naar een uitzending van Ongehoord Nederland waar Camilla te gast was.

https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/01-09-2022/VPWON_1339270

BLACK FRIDAY DEALS

Op donderdagavond 20.00u starten onze Black Friday Deals. Op=Op. Producten afgeprijsd tot wel 70%. Hoe meer uitingen de straat op hoe beter. Van de totale omzet die wij in 4 dagen maken doneren wij 10% aan de minima van Camilla. In de volgende nieuwsbrief zullen wij het eindresultaat bekend maken. Dus kijk aub naar onze geweldige Black Friday Deals. U steunt hiermee Nederland in Verzet én de minima van Camilla.

Met vriendelijke groet,

Team Nederland in Verzet