De honderdste nieuwsbrief

De honderdste nieuwsbrief

De 100ste… 

Een jubileum. Geen feest. 
In en in triest.

13 september 2020 

De allereerste demonstratiedag van Nederland in Verzet. Het Museumplein om 14.00 uurZo'n 150 personen. 10 jaar wanbeleid Rutte. Ik ontken geen corona, maar om nou voor een ernstige griep het hele land op slot te gooien? Mondkapjes. Vaccinazi. Een avondklok. De corona waanzin, de kers op de taart van het wanbeleid. Compleet gestoord. Net als het aantal 150 personen. Dus na editie één maar eerst de achterban opbouwen. 13 september 2020. #KutKaag in opkomst. Men dronk nog geen koffie op persoonlijke titel. Het World Economic Forum werkte nog zo goed als ondergronds. Er was op dat moment nog geen stikstof hoax. Nederland sponsorde nog geen oorlog in de Oekraïne. Er liep op dat moment nog geen gender neutraal campagne. Men wist nog niets van CBDC. Men werd nog niet bestookt met insecten. De hertjes waren nog toegestaan op de kinderboerderij. Maar we zaten er nog warmpjes bij. 

17 januari 2021

11 jaar wanbeleid kabinet Rutte. De demonstratie op het Museumplein wordt verboden. Vanaf dat moment verandert kabinet Rutte definitief in Regime Rutte. Koffie drinken, extreem politie geweld, arrestaties. NEDERLAND IN VERZET. Een tekort aan zorg en zorg bedden. Verwaarloosde ouderen. Een huizen tekort. De toeslagen affaire. Staatsontvoeringen. De grondwet geschonden. AOW leeftijd omhoog. Nooit eerder had Nederland zoveel voedselbanken. Het zijn slechts enkele punten van een lange waslijst ontevredenheid.

5 september 2021

Nederland in Verzet is initiatiefnemer van protestbeweging Samen voor Nederland. 70 organisaties voegen zich samen. Iedere partij behoudt zijn eigen identiteit. De eerste echte massa demonstratie van de 21e eeuw is een feit. Schattingen lopen uiteen van 25.000-250.000. Als de waarheid in het midden ligt… Oké, we houden het op 75.000. Voor Nederlandse begrippen een massa demonstratie. Editie 2 op 3 oktober wordt er zelfs een helicopter ingehuurd om de telling te registeren. Zelfs dit wordt door de overheid gesaboteerd, maar Nederland blijft in opstand. Samen voor Nederland. 

2022

12 jaar wanbeleid Regime Rutte. Het jaar begint nog goed met het doorbreken van de linies. De foto's gaan de hele wereld over. Vragen bij het Europees parlement. Vemke Valsema biedt haar excuses aan. Maar na bijna twee jaar verzet op straat lijkt men moe gestreden. Niet zo gek want het lijkt dweilen met de kraan open. De lijst met ellende blijft maar groeien. Regime Rutte is de ware sloopkogel van Nederland. Boeren komen in opstand. Vissers verzuimen aan te sluiten. Nederland sponsort de oorlog tegen de Oekraïne daar men juist zou moeten deëscaleren. Een gecreëerde energiecrisis is een feit. Bakkers gaan failliet. Nederland zit in de kou.

2023

13 jaar wanbeleid Regime Rutte. Het jaar is nog maar net begonnen. De grootste na-oorlogse criminele organisatie kwam samen in Davos. De leugens in politiek Den Haag zijn weer opgestart. De toekomst ziet er alles behalve vrolijk uit, maar laat één ding heel duidelijk zijn: WIJ ZIJN NEDERLAND !!! WIJ GAAN WINNEN !!! Al vele keren viel de tekst dat opgeven geen optie is en laat dat ook zo zijn! Geeft het stelletje asocialen in Den Haag niet hun zin. Wij laten ons niet kapot spelen.

WIJ GAAN NEDERLAND HEROVEREN!!!

De honderdste nieuwsbrief.

Een jubileum. Geen feest.

In en in triest.