Burgers beschermen Burgers

Burgers beschermen Burgers

Nog even een korte terugblik 

Afgelopen zaterdag stond in het teken van de FDF demonstratie in Den Haag. Zo'n 30.000 demonstranten in het Zuiderpark. 2 arrestaties. Shovel chauffeur Johan Reuver zit nog steeds vast en we wensen hem sterkte toe (zitting 17/3 om 14.00u Den Haag). Maandag reed Nederland in Verzet met de slurpende BT Westland limousine door Nederland. #STEMZEWEG. Groots onthaal op vele plaatsen in Nederland. Ook waren de reacties op de snelweg hartverwarmend. Last minute werd er nog even het protest bij het provinciehuis in Den Bosch toegevoegd. Er werden 50+ trekkers verwacht en enkele demonstranten en tegen demonstranten. We waren met de limo vroeg aanwezig en op dat moment waren de voornamelijk FVD tegenstanders goed te horen. Dit duurde niet lang. Binnen een half uur liep het vol met ruim 1000 demonstranten en geen 50+ maar 500+ trekkers. De tegendemonstranten dropen af. Wederom werd er een goed #STEMZEWEG statement gemaakt. Ook dinsdag reden we met de limo door Nederland. Op naar een goed resultaat op woensdag. De provinciale staten verkiezingen.

De uitslag

Dat BBB zou groeien mag geen verrassing zijn, maar dit resultaat is bizar. Aan mij nu even niet om over de BBB te schrijven maar zoals bekend heb ik er totaal geen vertrouwen in. Het enige positieve wat eruit kan halen is dat ik hoop dat de boer boer blijft en dus eigenwijs en koppig. Niet luisteren naar Caroline. Niet onderhandelen over een stikstof hoax. Er is geen probleem! BBB de grootste partij in alle provincies. Boeren aan de macht, maar zal er ook aan de burger worden gedacht ? De verwachte groei van de PVV en BVNL kwam er niet, de FVD kromp. Helaas en gezien ons gedachtengoed onbegrijpelijk. Niet de juiste, maar BBB heeft de eerste omslag bewerkstelligd. Nu zal Samen-Voor-Nederland woord bij de daad moeten gaan voegen. Burgers voor Burgers. Make Holland great again.

De presentatie 

Na lang wachten is het dinsdag dan eindelijk zover: de presentatie van politieke partij Samen Voor Nederland. We hebben doelbewust gewacht tot na de provinciale staten verkiezingen want Samen-Voor-Nederland start landelijk. Geen bobo's en politici op het front is ons motto. Burgers voor Burgers! Mensen met een hart. En falende politici dienen ter verantwoording geroepen te worden. Hebben wij er zin in? Nee. Maar wat moet dat moet. Het roer moet om. Hebben wij er vertrouwen in? Niet in het systeem, maar wel in onszelf dat wij die echte verandering kunnen bewerkstelligen. Wij gaan écht puinruimen in Den Haag! Dinsdag 21 maart presenteren wij het partij programma. Deze zal dan ook dinsdagavond op de website te vinden zijn. Ook presenteren wij dinsdagavondenkele kandidaten voor de toekomstige kieslijst. Leuke, goede en verrassende kandidaten. Er zijn slechts enkele GRATIS tickets beschikbaar. Wij nodigen je van harte uit dinsdag 21 maart a.s. in Maarsbergen.

Meld je aan: www.Samen-Voor-Nederland.nl 

Gratis stickers & flyers

De afgelopen weken hebben jullie Nederland overspoeld met gratis stickers en flyers. Nederland in Verzet verzond 15.000 GRATIS flyers mbt de demonstratie van zaterdag 11 maart in Den Haag. Nederland in Verzet verzond 40.000 GRATIS #stemzeweg stickers. Inmiddels zijn er weer nieuwe GRATIS stickers binnen. Blauw-Wit-Rood met de tekst: WIJ ZIJN DE LEUGENS ZAT + RUTTE EN KAAG UIT DEN HAAG. Inmiddels zijn er ook hier al 15.000 stuks van verzonden. Blijf plakken is ons advies. Blijf de boodschap uitstralen. Het roer moet om. Nederland in Verzet. Puin ruimen in Den Haag. MAKE HOLLAND GREAT AGAIN.

Afsluiten

Dit was de voorlopig laatste nieuwsbrief waar Nederland in Verzet aandacht schenkt aan politieke partij Samen-Voor-Nederland. Nederland in Verzet is Nederland in Verzet en dat moet zo blijven. Zaken netjes gescheiden houden. Een ieder die het wenst kan zich voor politieke info aanmelden bij www.Samen-Voor-Nederland.nl Nederland in Verzet gaat verder met de strijd zoals u van ons gewent bent. Hedenmorgen is (wederom) contact gelegd met o.a. Robert Kenndy Jr om hem naar Nederland te halen. Robert Kennedy die zijn kijk op het leven, op de wereld uitspreekt in Amsterdam. Hoe mooi zou dat zijn… Ook zijn er gesprekken gaande om een demonstratie te wijden aan het Europees parlement. Ik heb het verzoek dan ook bij strijder Cristian Terhes neergelegd om Christine Anderson, Cristian Terhes zelf en enkele andere Europees parlementsleden te laten spreken in Nederland. Word vervolgd…

Fijn weekend