Trots Op De Boer Bier

Trots Op De Boer Bier

2022. Het jaar vd boeren opstand.

Een stikstof hoax wordt aangegrepen om de boeren te gaan onteigenen. Als vrijwillig niet werkt, dan maar verplicht. De overheid wil de boeren huis en haard ontnemen omdat men hun grond wil gebruiken voor andere doeleinden. Agenda 2030 van het World Economic Forum moet en zal uitgerold worden. De boeren denken daar anders over en trekken, net als de ontevreden burgers, ten strijde. Vele acties volgden met als klap op de vuurpijl het grootse protest op 22 juni 2022 in Stroe. Een signaal voor Nederland In Nood is de vlag op z'n kop en zo geschiedde. Duizenden omgekeerde vlaggen hangen inmiddels door Nederland. Honderdduizenden stickers blauw-wit-rood werden geplakt. Veel is men er nog niet mee opgeschoten. Het onteigenen staat nog steeds op de agenda. Maar ook hier geldt: opgeven is geen optie! En zo ontstond het idee Trots Op De Boer Bier. Een blauw-wit-rood blikje bier werd ontworpen. Nog voor de productie begonnen was, bleek men al laaiend enthousiast. Wat als kleine ludieke actie begon werd aangepast naar een serieus concept.

Trots op de boer bier

Overleg met diverse boeren en boeren organisaties werd opgestart. Plannen gesmeden. 2 acties kwamen hoog op het verlanglijstje. Een website en een promotie campagne op de LED reclameborden langs de snelwegen. Een website werd gebouwd. Niet voor online verkoop. De website moest een zoekmachine worden naar de boeren winkels. Boerderijwinkels waar men Trots Op De Boer Bier kan verkrijgen. Een deal voor reclame borden wordt gesloten. In week 12 (eind maart) branden er LED reclame zuilen op diverse plaatsen langs de snelwegen in Nederland. Premium locaties. Blauw-wit-rood. Aandacht voor het product, maar veel belangrijker, aandacht voor het probleem. Elke Nederlander herkent inmiddels door het zien van blauw-wit-rood het probleem. Boeren in nood. Nederland in nood. Het is niet meer los te koppelen van elkaar. Trots Op De Boer Bier, bier met een missie.

De lancering

Vrijdag 17 februari j.l. was het zover. De lancering. De website kwam online, 500 boeren winkels werden aangeschreven. Boeren winkels kunnen zich ook zelf via de website inschrijven en ook de consument kan zich voor updates aanmelden. Surprise voor velen bleek Trots Op De Boer Wijn te zijn. Wijnen, wijnen, wijnen, met een blauw-wit-rood label op tafel. In week 1 werd er al aan 20 boerenwinkels geleverd. Trots Op De Boer Bier blijkt direct een groot succes. Boerenwinkel de Ydenhoeve laat weten zaterdag 25 februari j.l. z'n drukste zaterdag ooit te hebben gedraaid. Met dank aan Trots Op De Boer Bier. Alleen deze dag al vlogen er 1200 blikjes bier over de toonbank. Maar men koopt niet alleen bier dus het gehele assortiment profiteert mee. Groente, fruit, boter, kaas, eieren en meer. Een andere boerenwinkel startte met 30 treetjes bier en was binnen 24 uur uitverkocht. Snel bijbestellen was het resultaat. De verwachting is dat eind maart 2023 honderd boeren winkels Trots Op De Boer Bier op voorraad zullen hebben.

Waar is het bier? Waar is de wijn?

Bovenstaande titel blijkt nog wel even een dingetje. Is er al geleverd? Is er nog voorraad? Het advies werd al snel gegeven om vooraf even de plaatselijke boerenwinkel te benaderen of de Trots Op De Boer Producten wel al aanwezig zijn. Niemand heeft namelijk zin om voor niets te reizen. Trots Op De Boer Producten? Ja. Inmiddels heeft men besloten om elk product zijn eigen link te geven maar uiteindelijk komt men ten aller tijden uit op de website www.trotsopdeboerproducten.nl Trots Op De Boer Producten met een Missie. Volgende week lanceert men dan ook www.trotsopdeboerkoffie.nl Zakken koffie bonen en zakken gemalen koffie. De gewilde koffie cups laten nog even op zich wachten.

Social media

Op 17 februari j.l. werden ook de social media kanalen geactiveerd. Mooie beelden werden verspreidt. Maar ook mooie beelden kwamen binnen. Heel enthousiast stuurde men foto's met blikjes Trots Op De Boer Bier in. Men heeft nu al aangegeven daar binnenkort een landelijke promotie campagne van te maken. Commerciële foto's zijn leuk , maar foto's vanuit de huiskamer of voor de trekker zijn toch even anders. Real life.

11 maart Actie-Dag

Farmers Defence Force leider, Mark van den Oever, meldde het al: ZATERDAG 11 MAART 2023 D-DAY. BOEREN & BURGERS VERENIGEN. 12.00 uur Zuiderpark Den Haag. Een dag met #STEMZEWEG als thema. 5000 trekkers. 100.000 ontevreden burgers. Een uitgelezen dag om Trots Op De Boer Producten onder de aandacht te brengen maar het zijn producten met een missie. De missie is om het blauw-wit-rood op alle tafels is Nederland te krijgen. De blauw-wit-rood discussie gaande te houden. Deze discussie is op 11 maart in het Zuiderpark in Den Haag al gaande. Daarom dan ook geen commerciële activiteiten van Trots Op De Boer Producten op 11 maart is dan ook de mededeling bij navraag.

Tot slot: Zaanse chocolade.

Binnenkort verkrijgbaar