Social media, MSN, demonstreren en de politiek

Social media, MSN, demonstreren en de politiek

Facebook is Facebook niet meer.
De berichten komen niet meer door.
Nederland in Verzet is geblokkeerd.
Veel minder reacties, veel minder deel acties. Waarschuwingen met pas op voor het delen van posts van Nederland in Verzet. Welkom in het nieuwe China. Pas op voor Facebook! Het publiceert alleen wat the New World Order wil. Het WEF regeert ook daar al. De enige rede om Fakebook aan te houden is omdat er toch ruim 53.000 mensen opstaan. Maar wat heb je eraan als je deze 53.000 toch niet bereikt? We kijken het nog even aan maar we overwegen Fakebook te verlaten, te boycotten. Hmm uitsluiten dus, je zou bijna denken dat het besmettelijk is.. Instagram hebben wij bewust niet aan Facebook gekoppeld. Maar ook dit social media item is voor ons niets meer waard. Mensen kunnen amper reageren. Inbox berichten ontvangen wij met “we mogen niet reageren”. Social Media nazi’s. Slechts 5000 volgers en groei zit er door de blokkades ook niet meer in. Telegram draait inmiddels op volle toeren zonder klachten. Maar hoe lang zal dit nog doorgaan op Telegram? Enige tijd geleden zijn we ook ons eigen YouTube kanaal gestart. De 1e interviews zullen jullie ongetwijfeld al gezien hebben. Uiteraard hebben we ook nog Twitter.

Veel meer aandacht zullen we gaan besteden aan onze website. In september, als de strijd weer écht begint, zullen ook daar dagelijks items in de rubriek nieuws te lezen zijn. Geen kopie van alle social media berichten, elke dag een stukje eigen tekst. Ook vanaf september een vaste wekelijkse nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is er nu ook al maar daar zit nog geen regelmaat in. 1x per week per mail is de planning. Op een vaste dag, op een vast tijdstip. Inmiddels hebben zich al bijna 30.000 mensen zich hiervoor aangemeld. Aanmelden kan via de website Nederlandinverzet.com Ook komt er 1x per week een nieuwsbrief op de website. Op een andere dag, op een vaste tijd.

Vanaf september 2022 zal Nederland in Verzet ook weer op straat actief worden. Zoals ik vaak herhaal: “we moeten elke vorm van aandacht voor het verzet aanpakken”.
Na de uitzendingen van Filemon op NPO3 is onze hoop nu gevestigd op Ongehoord Nederland. Ook daar willen wij ons verhaal kunnen doen. Hopen dat we ook via deze weg weer wat slapende wakker kunnen maken.

“Koffie drinken op het Museumplein” is wekelijks door de hoge kosten voor vele niet meer op te brengen. Landelijk afsplitsen levert helaas alleen kruimels op en dus minder of zelfs geen aandacht. 11 september 2022 gaat Nederland in Verzet weer warm draaien met koffie drinken op het Museumplein en dat op “nine-eleven” de dag van de Twin Towers. Niet aanmelden, niet gefaciliteerd want koffie drinken op persoonlijke titel is ons recht. Op woensdag 5 januari 2022 startte Nederland in Verzet het 3-daags Nationaal Protest. 3 dagen werden maanden. Op woensdag 5 oktober 2022 de herstart. De landelijke lichtjes en fakkeltochten richting de donkere dagen voor kerst. Een mooie timing voor meer dan 100 avonden aandacht per week door heel Nederland. Aandacht om onze meningen hoor en zichtbaar te maken. Alle avonden gaan wij weer overzichtelijk publiceren op de website.

Tot slot het volgende: dit voorjaar sprak ik uit ook binnen de politiek m’n zegje te willen gaan doen. Bedankt voor alle positieve reacties die ik hierop kreeg. Het word tijd voor een nog sterker geluid tegen de dictatuur van Den Haag. Ik was al benaderd voor de gemeenteraadsverkiezingen maar daar heb ik voor bedankt. De vraag om me beschikbaar te stellen voor de Provinciale Staten verkiezingen ligt er inmiddels ook al. Gesprekken met diverse partijen lopen maar de 2e kamer is mijn doel. Ook is de optie open om een nieuwe partij te starten. Een lijst met kernpunten ligt al klaar. Een lijst met namen voor kandidaten ook. Wat moet dat moet. Zoals ik al eerder schreef moeten we elke vorm van aandacht voor het verzet pakken. Of dat nou social media is, MSM, demonstreren of in de 2e kamer. Wie niet waagt, wie niet wint. Maar zoals al zo vaak gezegd, ik blijf crimineel Den Haag belangeloos bestrijden tot de dood ons scheidt.

Alles voor de toekomst van onze kinderen.