Motie van wantrouwen van het volk

Motie van wantrouwen van het volk

Het is niet gebruikelijk maar we moeten het gewoon doen! Zie het als ons burgerplicht. Alles moeten we uit de kast halen om Regime Rutte naar huis te sturen.

Een motie van wantrouwen wordt normaal ingediend door de oppositie. Deze worden echter keer op keer weggestemd. Maar er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Daarom deze Motie van Wantrouwen van het Volk.

Nederland in Verzet gaat de procedure met de overheid aan. Team Nederland in Verzet is er klaar voor.

Eerst gaan wij minimaal 100.000 handtekeningen ophalen en daar hebben we uw hulp hard bij nodig!

Wij moeten met z'n allen proberen dit bericht bij elke burger in Nederland te krijgen. Per mail, per app, per sms en indien gewenst zelfs per postduif. Iedereen moet dit weten.

Iedereen moet dit tekenen.

Onderzoek heeft uitgewezen dat het vertrouwen onder de bevolking in Regime Rutte totaal weg is en men blijft maar zitten in Den Haag. De sloop van Nederland gaat maar door.

WIJ KUNNEN DIT STOPPEN!

Na 100.000 handtekeningen start ons advocaten team. Daarna ontvangt iedere aanmelder een document om te ondertekenen. Een steunverklaring.

Onze advocaten gaan voor minimaal 100.000 mensen procederen. Kost u dit geld? Nee. Gratis. Dit is een actie van Nederland in Verzet.

Na het binnen halen van de 100.000 handtekeningen stopt deze actie uiteraard niet. We zullen vanaf dat moment de publiciteit inzetten. Wakkere en niet wakkere media. Ook bij de niet wakkere media werken wakkeren en ook die gaan ons helpen. 

De doelstelling is dat we uiteindelijk op minimaal 300.000 handtekeningen, dus steunbetuigingen uitkomen.

DIT IS ECHT HAALBAAR!

Alleen samen krijgen wij Den Haag onder controle. De macht moet terug naar het volk. En de oppositie lukt dat niet.

Help jij ons mee?

Teken en deel.

https://nederlandinverzet.com/pages/motie-van-wantrouwen

Dank!