JE BENT NIET MEER ALLEEN

 

Het roer gaat om, het is zover. Acties veranderen. Alle mogelijke manieren om in opstand te komen. Elke actie groot en klein heeft z’n waarde. De één is beter dan de ander. Nou en? Het totale verzet is kracht. Samen strijden, iedereen op de manier die bij hem of haar past.

Gisteren was de dag van Defend: 1 doel, 1 taak. De politie uitputten. Dat lukt niet op één dag maar ook zij hebben laten zien waar ze toe in staat zijn. Chapeau mannen! Den Haag-Amsterdam-Hilversum-IJmuiden.

Op dit moment van schrijven zijn de boeren op weg naar Schiphol. Een symbolisch koopcontract aanbieden om in één keer van het stikstof probleem af te zijn. Chapeau, ook voor de boeren!

En dan wordt iedereen wakker en willen er velen naar de kerstmarkt want “dat hoort” in de decembermaand toch? Maar een kerstmarkt met QR code toegang? Dit heeft niets met gezondheid te maken. It’s a great reset. Total control! Dus ook daar aandacht. Filmpjes met een buitenmarkt met toegangsbewijs zijn er al.

Mensen, het verzet begon 1,5 jaar geleden klein, maar groeit. JE BENT NIET MEER ALLEEN! Dat was ooit de boodschap, maar deze boodschap moet de boodschap ook blijven want er zijn nog zoveel mensen binnen te halen.

Praat met mensen, licht je visie toe. En sluit geen mensen uit. Ook mensen met prikspijt zijn welkom. Mensen met overheidstunnelvisie kunnen ook ooit wakker worden. Alleen de overheid sluit uit! Alleen samen kunnen wij de overheid aan. En zolang we groeien is er hoop. Zolang er hoop is gaan wij door. Zolang wij doorgaan worden scheurtjes scheuren. Zolang scheurtjes scheuren worden is de kans op de overwinning daar.

Zolang de kans op de overwinning daar is gaat het verzet door. Door tot het gaatje. Als het moet tot de dood ons scheidt. Nederland in Verzet dankt iedereen voor z’n moed en inzet, op welke manier dan ook:

#hetkloptniet #samensterk #jebentnietmeeralleen #wijzijndeleugenszat #opgevenisgeenoptie #nogreatreset

Team Nederland in Verzet

nederlandinverzet.com