Een totaal informatie overzicht

Een totaal informatie overzicht

Nederland in Verzet

In 2018 ging ik voor het eerst de straat op tegen de sluiting van o.a. het Slotervaart ziekenhuis maar ook andere ziekenhuizen. Wachtlijsten bij dokteren en operaties uitgesteld maar toch ziekenhuizen failliet laten gaan. #hetkloptniet In januari 2021 kreeg Nederland in Verzet landelijke bekendheid door o.a. het koffie drinken op het Museumplein in Amsterdam.

Op Facebook heeft Nederland in Verzet inmiddels ruim 53.000 volgers.

https://www.facebook.com/Nederland-in-verzet-weg-met-dit-kabinet-103214041520756/

Maar de schade die de shadow ban aanricht is enorm. Ook op Instagram. Fact checkers zijn geen fact checkers. Het zijn de nazi’s van the new world order. Maar Nederland in Verzet zal alles doen om zichtbaar te zijn en blijven.

https://www.instagram.com/invites/contact/?i=16y8qocc6lzmk&utm_content=kv7kb1b

Gelukkig bestaat er ook Telegram. Nog niet de grote aantallen volgers als Facebook (onbegrijpelijk overigens) maar 3 verschillende pagina’s bereiken dagelijks vele duizenden huiskamers.

https://t.me/ikknaagaandepotenvanRutteenKaag

https://t.me/boerenvissersburgers

https://t.me/benzineprijzen

En dan is er natuurlijk ook Twitter. We zijn op dit moment in gevecht om de juiste inloggegevens boven water te krijgen maar ook daar binnenkort weer actief.

https://twitter.com/NLinVerzet

Enkele interviews, met o.a. Bryan Roy, Rutger van Lier en Laurens Lindeman zijn te zien op ons YouTube kanaal. Ook hier kun je je gratis aanmelden om ons te volgen.

https://youtube.com/channel/UCMAe3LHJ0BwhzHcqU8Zqe7w

Tot slot onze website. Een hele belangrijke troef qua communicatie. Inmiddels hebben zich daar al bijna 30.000 mensen aangemeld voor de wekelijkse nieuwsbrief. Afgelopen maandag verscheen er zelfs een extra nieuwsbrief ivm de boeren acties.

https://nederlandinverzet.com

Nederland in Verzet is niet alleen online verzet. In 2021 ging Nederland in verzet tientallen keren de straat op. Demonstreren tegen inmiddels 12 jaar wanbeleid kabinet Rutte. Vrijdag 1/7 in Harderwijk, zondag 3/7 in Eindhoven. Het moet afgelopen zijn met Pinokkio en z’n trekpoppen. Hierbij de link van de agenda van Nederland in Verzet én Samen voor Nederland

https://nederlandinverzet.com/pages/agenda

Op 18 september 2022 gaan we mega groot naar Den Haag. 2 dagen voor Prinsjesdag: voor de 12e keer gaat het regime op 20 september 2022 hun wanbeleid presenteren. Onderdrukking van de Nederlands bevolking. Wat 12 jaar geleden nog een welvarend land was is inmiddels zwaar afgetekend. Overbevolking. Oversterfte. Voedselbanken. Bijna wekelijks schandalen. Het is goed dat de boer en de burger nu eindelijk is opgestaan.

Genoeg is genoeg! #wijwinnen

https://youtu.be/LiqHtap3HQQ

Beste mensen, opgeven is geen optie. Maandag 4 juli schakelen de boeren nog een versnelling door. Distributie centra, luchthavens, havens, landelijke knooppunten, overheidsinstelling. Het verlanglijstje van de boeren is groot en zal 100% zeker worden uitgevoerd.

Wij de burgers zullen het steunen. 24/7.

Want alleen samen krijgen wij de overheid onder controle! #samensterk

https://youtu.be/nqfTzqqoKJg